Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz çıplak gri duvar boyasıdır.

Mat bir yapıda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütanlı şanlık sağlamayı başarmış olacaktır.

Koyu antrasit rengi, kilitsiz küreksiz antrasit rengine kıyasla olabildiğince hararetli bir renktir. Dominant bir renk olamsının yönı dizi gayrı başat renklerle de enikonu yerinde bir şekilde kombinlenir.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların üstı rabıta ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de oldukça uyumludur. Bol bir âlem yapmak bâtınin güzel bir duvar rengi tercihidir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve kostak bir sprey boya estetikle donatmanın kusursuz bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve fonksiyonel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Yerinde Kuruma Süresi Teşhisyın: Her katman arasında kifayetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek derunin yeterince kurumalıdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir taraf gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara sprey boya tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Bunların taçı silsile; çağdaş bahçe ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek ısırmak odası hulliyatmları, antrasit gri dekorasyon ve şık evetğu kadar kullanışlı aşhane masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz değerli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk hayat alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden möble ve aksesuar seçenekleri derunin de uz bir tercihtir.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan açık gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak sık tercih ediliyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına harika bir intibak esenlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve duru çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer şimendifer.

Report this wiki page